perjantai 5. heinäkuuta 2013

Roniponin toiset kilpailut

Mä niin yritän kirjoitella tänne useammin, mutta kun nyt ei vaan yksinkertaisesti tapahdu mitään mistä kirjoittaisin.. Arkenikin on niin tylsää ettei siitä kannata sepostaa!

Tänään kävin kuitenkin Suonenjoella kilpailemassa hevosellani. Roni oli tosi super hienosti! Käyttäytyi paremmin kun monet vanhemmat hevoset :) Ei siitä vaan uskoisi, että se on vasta 4-vuotias.. Starttasimme yhden luokan, jonka korkeus oli 70cm. Pikkuesteitä, mutta muutama haastava linja meille! Kaikesta huolimatta Roni suoriutui radasta virheittä. Ei se ehkä kauneinta katsottavaa ollut, mutta tärkeintä on, että hevonen teki mitä pyysin ja vielä super hyvin!! Ei noin pieneltä pojalta voi vielä enempää vaatia. Tästä on hyvä fiilis jatkaa taas eteenpäin, eli seuraavia meille sopivia estekilpailuja odotellessa. Kaikki puhtaan radan ratsastaneet saivat tsemppipalkinnoksi ruskeat ruusukkeet, Roni sai siis elämänsä ihka ensimmäisen palkinnon! Hauskaa miten näinkin pieni asia pistää hymyn huulille :)

Seuraavaksi olisi tarkoitus grillata vähän ribbsejä ja dippailla vihanneksia, namm. Sitten pienen ruokalevon jälkeen rullikset jalkaan jos sää sallii ja rullaillen ystävä pariskuntani luo Saaristokaupunkiin, jossa Rosa on kuulemma leipaissut amerikkalaista juustokakkua.. Ihanaa! Pitää laittaa tarkempi analyysi kakusta kuvineen sitten jälkeenpäin mikäli Rosa suoriutuu mallikkaasti ja kakku onnistuu. Juustokakut on niin mun lempparia, kuten kaikki muutkin leivonnaiset, ja varsinkin tää aito ja alkuperäinen uunissa paistettava herkku, joka sulaa suussa! Kuola poskella täällä nyt sitten kirjoittelen.. Kesäkuntoa etsiessä..

Huomenna minulla ja ystävilläni on perinteiset kesä olympialaiset, jossa naiset ja miehet mittelevät Hiltulanlahden herruudesta! Naiset on tietysti voittaneet kaksi kertaa peräkkäin, mikä ei todellakaan ole mikään yllätys. Näinpä kovilla odotuksilla huomista kohti! Me siis kisaillaan eri lajeissa, viime vuosina on ollut mm suunnistusta, mölkkyä, nuotion tekoa luonnon antimista, lipunryöstöä ja kaikkea muuta. Molemmilla joukkueilla on myös kisavaatetus, joka pidetään salassa vastustajilta kisojen alkuun asti! Myöhemmin siis tiedossa kuvaa tämän vuotisista asuista, millä pojat ovat uhonneet meidät vihdoin voittavansa. Meillä on aina ollut paljon hienommat asut, joten mielenkiinnolla odotan mitä sieltä nyt sitten mukamas tulee.. Lisäilen tähän vielä kuvat tyttöjen edellisistä kisa-asuista, peukut pystyyn meidän kolmannen voiton puolesta!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti