torstai 27. kesäkuuta 2013

Huhujen mukaan Kuopiossa on nyt KUUMA. Mun toimistossa on kivan viilee 21 astetta, eikä nää kalkkunankoivet pääse ottamaan väriä pintaan taaskaan.. Mutta onneks mun 2-viikkoisen loman aikana toukokuun lopulta kesäkuun alkuun oli myös ihanat kelit ja sain sillon nauttia auringosta, josta tosin ei enää ole muuta jäljellä kun sadat pisamat naamassani.. En ymmärrä mikä siinä on kun auringosta hankittu rusketus karisee parissa päivässä, mutta näistä pisamista pääsen edes osaksi eroon joskus marraskuussa. Not fair.

Onneksi mulla on ollut aina iltaisin aikaa nauttia kesästä! Eilen kävin ystäväni kanssa pehmiksellä wanhan sataman takana, ja kyllä vaan oli polttavan kuuma vielä kello 18 jälkeenkin. Mutta ihanaa! Toivottavasti nää hyvät kelit jatkuu ainakin viikonlopun yli sillä lauantaina olisi tarkoitus lähteä juhlimaan ensin vanhempien ja sitten kavereiden kanssa Kuopio Wine Festivaaleille, eli viinijuhlille! Tuskin maltan odottaa. Joukossa on myös pari etelän asustelijaa, jotka tulevat taas pitkästä aikaa käymään kotikonnuillaan, ja joita en ole nähnyt aikoihin. Hieman tosin pelottaa jo sunnuntai valmiiksi.. On nimittäin semmonen kööri kasassa, että lauantaina tulee menemään lujaa ja pitkään. Apua!!

Eräs ihana asiakas toi meille omalta mansikkamaaltaan poimittuja mansikoita, nam! Sainkin kun sainkin palan kesää tänne neljän seinän sisälle :) Nyt pitänee palata töiden ääreen, aurinkoista kesäpäivää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti